Alltid på med V-Hosting

Alltid på! er budskapet til V-Hosting. De har driftet vår webserver og våre kunders nettsider trygt og stabilt i over 19 år.

Foto av ansatte i Digitalt Byrå.

Fra Digitalt Byrå: Tore Stranden (designer og webutvikler), Tore Mårli (daglig leder), Geir Eivind Mork (systemutvikler) og Anne Kristensen (prosjektleder).

Stabil drift, oppetid, hastighet og sikkerhet var sentrale temaer for vårt valg av samarbeidspartner og leverandør av webserver. At valget falt på V-Hosting, som den gang hadde selskapsnavnet Fasthost, er vi i dag svært glade og fornøyde med.

Sikkerhet og hastighet

Med Nordland Fylkeskommune og rutopplysningen for Nordland som kunde ble kravet til stabilitet, sikkerhet og hastighet et viktig tema. Sentral plassering av webserveren nær knutepunktet NIX ble avgjørende for valget av leverandør i Oslo.

Viksomhetskritisk for våre kunder

For de fleste av våre kunder er nettsiden virksomhetskritisk. Tryggheten til 100% oppetid er derfor avgjørende. Til tross for skifte av servere, teknologi og programvare i takt med den teknologiske utviklingen har ingen av våre kunder opplevd nedetid.

En trygg IT-hverdag

En forutsetning for at vi kan ha 100% fokus på våre kunder og utviklingen av vår egen webteknologi er at vi opplever en trygg IT-hverdag. Med V-Hosting som samarbeidspartner og vår nye webserver i "skyen" er vi godt rustet til et maksimalt utbytte av fremtidens teknologiske muligheter.

Vi kan sterkt anbefale V-Hosting som din nye leverandør av en trygg IT-hverdag.

Les om  Digitalt Byrå på deres nettsider (åpnes i nytt vindu)