Nettverk

Et velfungerende nettverk er en viktig forutsetning i alle virksomheter.

Illustrasjonsfoto av mann som konfigurerer nettverk på et serverromDet brukes stadig flere skytjenester samt flere og mer avanserte mobilitets- løsninger. De ansatte og kundene krever at de kan ta i bruk sine egne enheter, og bedriftene opplever flere og mer komplekse sikkerhetstrusler. Alt dette fører til at bedrifter er avhengig av nettverk med høy grad av tilgjengelighet, god ytelse, og riktig nivå av sikkerhet.

Ett nettverk kan bestå av flere ulike komponenter som LAN, trådløst nett, og brannmur. Vi har levert nettverksløsninger til små og store bedrifter og organisasjoner, tilpasset deres behov. Vi er opptatt av å benytte anerkjente produktleverandører, dette er en sikkerhet både for kundene og for oss.  Vi designer, implementerer og tar ansvar for hele nettverksinfrastrukturen i selskapet. Hele løsningen kan levers som en tjeneste, og driftes av oss

  • Oversikt og full kontroll over internt nettverk
  • Høy oppetid, og feilretting ved behov
  • Beskyttelse mot ikkeautorisert tilgang
  • Kostnadskontroll

V-Hosting har levert et fullverdig nettverk til Human-Etisk Forbund. Nettverket binder sammen deres 14 kontorer på en effektiv måte, både med hensyn til kost, ytelse og sikkerhet.

"Vi har oppnådd å få bedre kontroll på våre nettverk. Vi merker det på ytelsen i nettverket, og ikke minst har vi fått et enda sikrere nettverk» sier Yngve Haftun i Human-Etisk Forbund.

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.