Om V-Hosting

I V-Hosting er vi 10 ansatte, der alle brenner for at kundene skal ha en trygg IT hverdag.

Bilde av 3 ansatteI V-Hosting er vi opptatt av at våre kunder skal ha en trygg og forutsigbar IT- hverdag. Vi har kompetente medarbeidere og anerkjente, markedsledende produkter og vårt mål er at kundene skal oppleve trygghet.

En trygg IT-hverdag for våre kunder gjør at de kan fokusere på sin virksomhet, sine kunder og konsentrere seg om teknologiske muligheter og fremtiden. 

Vi har holdt på lenge. V-Hosting i dagens form ble startet tilbake i 1996. Siden den gang har selskapet hatt mange navn og ulike eiere, men mange av de ansatte er de samme.

I V-Hosting har vi siden starten bygget og utviklet kompetanse innenfor hosting, overvåkning og drift av servere og systemer. Kravene fra kundene har endret seg, og vi har endret oss med dem, slik at vi i dag tilbyr en mye større portefølje av produkter og tjenester.

For oss er det viktig at kundene kan få råd og veiledning. Vi har derfor gjennom de siste årene også utviklet oss til å bli en mer komplett leverandør. I dag hjelper vi våre kunder når det gjelder valg av skytjenester, sikkerhetsløsninger, nettverk og helpdesk. Vi er en totalleverandør av IT-tjenester innenfor våre felt og det er viktig for oss at våre kunder skal oppleve at de har IT-systemer som alltid er på.

Våre kunder skal alltid ha tilgang til de beste løsningene, den beste kompetansen og den beste oppfølgingen fra oss som leverandør. Som kunde hos V-Hosting har du din egen Technical Account Manager (TAM), som kjenne dine systemer ut og inn, og som alltid er klar for å bistå deg som kunde.

Vi i V-Hosting er lidenskapelig opptatt av at våre kunder er fornøyde. Alle våre kunder skal oppleve en problemfri IT-hverdag, slik at de kan konsentrere seg om sin jobb.

Vi er alltid på for våre kunder!

 

 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå