Historie

Dette er historien til V-Hosting

I V-Hosting er vi 10 ansatte, der alle ansatte eier en del av selskapet. Hos oss er alle opptatt av trygghet. Alle brenner for at kundene skal ha en trygg IT hverdag. Enhver form for nedetid, sikkerhetstrusler eller problemer som fører til at bedrifter ikke kan gjøre sin jobb går inn på oss. Vi er på jobb for at våre kunder skal ha en trygg hverdag.

V-Hosting AS har sine aner helt tilbake til 1996. I og med at vi var en betydelig internettleverandør til bedriftsmarkedet, kontaktet noen av våre kunder oss med ønske om å plassere sine servere i vårt datarom for å få høy båndbredde ut mot internett. Siden serverne sto i vårt datarom, var det naturlig at vi også driftet dem. Dette viste seg å være starten på en spennende utvikling som leder oss til V-Hosting AS i dag.

Databransjen er kjent for at selskaper skifter navn og eiere, noe vi også har vært igjennom. EUnet, KPNQwest, Catch, Ventelo, Ventelo Hosting, Availo, mange navn og mange eiere, men medarbeiderne er i hovedsak de samme, og ikke minst, mange av våre kunder har fulgt oss hele veien.

Vi har drevet med server-hosting i mer enn 20 år nå, og få andre kan vise til så lang erfaring. Teknikken har utviklet seg og kravene til oppetid og ytelse har økt dramatisk i disse årene. Men takket være store og krevende kunder har vi vært nødt til å følge med og tilby både tekniske løsninger og kompetanse ut fra de nye kravene.

Vi har i disse årene satset på våre ansatte, bevisst bygget opp deres kompetanse og latt dem i møte med kundene få utvikle seg.Vår styrke ligger i å effektivisere IT-drift. Ut fra bedriftens behov finner vi sammen frem til den riktige og mest kostnadseffektive løsningen for deg.

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå