«Schmukk schmukk schmukk, så var alt på plass»

Human-Etisk Forbund, verdens største humanistiske livssynssamfunn har samarbeidet med V-Hosting i 10 år. Vi har tatt en prat med Fagansvarlig IT, Dea-Renate Miranda.

Dea Renate MirandaDen 13. mars 2020 måtte samtlige av våre 90 ansatte plutselig gå over til hjemmekontor. Og vi tenkte litt sånn, «oh shit, hva gjør vi nå?» Som vanlig når vi har en IT-utfordring spurte vi V-Hosting om hjelp. De kastet seg rundt og «schmukk schmukk», vi fikk kjapt en løsning på plass som funka. Dette ferske og aktuelle eksempelet viser veldig godt hvorfor vi fortsatt er en av deres lykkelige kunder. De er alltid på, de er kjempeflinke, de leverer til avtalt tid, de er imøtekommende i forbindelse med nye oppgaver og de er det på en veldig hyggelig måte. 

På mange måter fungerer V-Hosting som vår utvidete IT-avdeling, og de er veldig flinke til å dekke opp for alt det vi ikke klarer å få til in-house eller mangler kompetanse på. Når vi er usikre på noe er det alltid V-Hosting vi går til, og de finner en løsning. Å ha 24/7 tilgang til deres kompetanse er en kjemperessurs for oss.

Jeg kan gi deg et par andre eksempler; da vi måtte oppgradere våre 90 maskiner for like mange ansatte fordelt på 14 kontorer til en ny Windows versjon, så slet vi veldig internt med å få det til. Det var mange problemer med denne oppgraderingen, ting gikk kjempesakte. Da tok V-Hosting tak, flyttet vår server opp til sitt datasenter i Nydalen, og brukte en hel dag på å hjelpe oss. Og de fikk det til.

Da vi byttet ut nettverket vårt var V-Hosting med oss hele tiden. De rigget alt opp for oss og fikk det til å funke i løpet av en kveld. Samme med ny plattform, som de monterte opp parallelt med gammel plattform i tillegg til konvertering fra gammelt til nytt system. Og de ga oss opplæring. Alt gikk kjempebra. 

I løpet av de 10 årene vi har hatt vår relasjon har teknologiutviklingen og cloud-baserte systemer gjort at vi har redusert noe av hosting-leveransen, men vi har samtidig økt kompetanse-leveransen. V-Hosting har fått en sterkere rådgivningsrolle, og de har vært veldig flinke til å sikre oss. I samarbeidet vårt er de hele tiden veldig på for å pushe oss på sikkerhet. Sikkerheten hos oss nå har aldri vært bedre, og det skal veldig mye til for at vi skal få noen problemer. De har sikret oss mot alt; kryptovirus, en utro tjener eller innbrudd. Vi føler oss med rette trygge, og det er en god følelse å ha.

I Human-Etisk Forbund har vi mange forskjellige leverandører, men vi merker det hver gang vi er i kontakt med V-Hosting; «de er så herlige, de er så gode, vi føler aldri at vi må starte opp på nytt med dem». For å bruke en metafor, de kjenner oss så godt at de vet ikke bare hvor skoen trykker, de vet hvilken skostørrelse vi har og hvilken farge vi foretrekker. Noen ganger ser de at det ikke er nødvendig å kjøpe nye sko, kanskje bare bytte ut sålen. Da råder de oss til det. I løpet av disse 10 årene tror jeg vi har jobbet med hver eneste person i V-Hosting, i hvert fall blant teknikerne, og alle er like allsidige, kjempeflinke og hyggelige. De er veldig gode til å levere, og de leverer til riktig tid, riktig pris og med riktig humør. De er alltid på og hjelper oss når vi trenger det. Det er koselig å være sammen med dem!

 

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå