Managed Detection & Response

Når det kommer til sikkerhet er det ikke tid til å slappe av, vi må alltid være på!

Se for deg at du har bygd deg nytt hus og ønsker å beskytte deg mot uvedkommende. Du innstallerer alarmer på viduer og ytterdøren og tenker at dette nå er helt i orden. Hva hvis noen alikevel klarer å bryte seg inn? Ville du da ønske å se hvem det er og hva de gjør? Når det gjelder datasikkerhet åpner vi på mange måter opp huset for uvedkommende. Vi sender mail, vi er på internett, og innimellom mister vi telefoner med sensitiv informasjon. Det er derfor det er viktig om noen har kommet seg inn og hva de er ute etter. Dette gjør det mye enklere å begrense skadene når innbruddet først er skjedd.

V-Hosting tilbyr derfor Managed Detection & Response til våre kunder. Dette gir deg som kunde en visuell oversikt over hva du har av enheter i nettverket ditt, og maskinlæring benyttes til å gjenkjenne eventuelle angrep. I tilfelle sikkerhetsbrudd får vi en varsling, og kan håndtere trusselen på vegne av din bedrift i løpet av kort tid.  

Dette er viktig fordi i de tilfellene hvor det ikke fins en visuell oversikt av hva som fins i systemet, vil det gå i gjennomsnitt et halvt år før et innbrudd blir oppdaget. Har vi derimot oversikt, oppdager vi innbrudd og kan gjøre det vi kan for å begrense skaden.

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon